specials

De ultieme kickstart voor meer energie!

Een intense ervaring maakt het leven uitdagend en memorabel.
De specials van Unleash nemen je mee in een ervaring die je nooit zult vergeten.

Een intensieve trainingsperiode, -weekend, Thaiboksen in Thailand, de Kilimanjaro beklimmen of een uitdagende teamtraining. Onze specials bieden deze ”bucketlist adventures” die elke deelnemer uit zijn of haar comfortzone haalt. Met een groep gemotiveerde mensen ga je samen dit avontuur aan en bouw je hechte banden op. Leuk, leerzaam en memorabel.

Een energieke uitstraling en gevoel. Een lichaam dat optimaal functioneert. GET LEAN! is de katalysator hiervoor.

Tijdens GET LEAN! trainen we je lichaam om efficiënter te functioneren op minder brandstof. Uit steeds meer wetenschappelijke inzichten blijkt dit DE succesformule voor een sterke gezondheid, een goede energiehuishouding en het verouderingsproces afremmen.

Om dit te kunnen bereiken moeten oude gewoonten en leefpatronen worden doorbroken om een nieuw patroon eigen te maken.

Muay-Thailand

Elke winter ontsnappen we de kou om op trainingskamp in Thailand te gaan. Dagelijks krijgen we daar les in de authentieke nationale sport. Het Muay-Thai oftewel Thaiboksen. Deze harde sport is zowel berucht als beroemd. De vriendelijke Thaise trainers leren je dagelijks de praktische technieken van deze eeuwenoude krijgskunst. Naast de trainingen genieten we van alle parels die dit beeldschone land biedt.

omhoog
× Direct sportadvies? App ons nu!