Reviews

Tevreden klanten aan het woord.
header

Happy zijn met jezelf en je behaalde resultaat. Omdat je energieker bent. Slanker. Lekkerder in je vel zit. En in je kop. Waar de glimlach bij wijze van spreken niet vanaf te meppen is. De glimlach die staat voor zelfvertrouwen, zelfrespect en een goed zelfbeeld. Dat is het resultaat dat Unleash je garandeert.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 150+ Google Reviews

Ik heb minder pijn!

De stap om te gaan trainen bij Zeger is alweer een poosje terug. Eind 2016 ben ik aan mijn voet geopereerd en om weer terug in conditie te komen ben ik gaan trainen bij Zeger, eerst twee keer in de week en later één keer in de week. Direct kreeg ik Mike als trainer, Mike is voor mij een fijne trainer die goed weet wat ik wel en niet kan en drijft me op een prettige manier net even verder dan ik zelf zou doen als ik alleen zou trainen. Toen ik binnenkwam was het vooral van belang om weer in conditie te komen, ik had immers vanwege een operatie meer dan twee maanden op de bank gezeten waardoor de spierkracht in mijn benen, maar vooral in mijn rechterbeen enorm achteruit gegaan was. Ook kamp ik sinds mijn 22ste met een knieblessure ook aan mijn rechter been. De oorzaak van de knieblessure was een skiongeluk en ik heb meerdere operaties gehad aan mijn knie. Sinds ik train bij Zeger is ook deze oude blessure verbetert, voor mij een reden om vooral te blijven trainen, ik heb minder pijn in mijn knie en kan veel meer nu mijn spieren in mijn benen goed getraind zijn.

26-11-2020


 

Schrijf zelf ook een review »

Personal training Hoorn

De beste investering is investeren in jezelf.

Mijn naam is Sandra. Vorig jaar ben ik tijdens een periode van overbelasting bij Zeger terechtgekomen met stress-gerelateerde klachten en een conditie die beneden alle peil was. Ik zocht een betrouwbaar persoon met verstand van zaken en veel ervaring, die me kon helpen mezelf te ‘resetten’. Zeger kwam met een totaalplan; hij gaf advies op het gebied van ademhalingstechnieken, voeding en sportieve ontwikkeling.

Ik ben ontzettend blij met het resultaat en blijf hier zeker mee doorgaan. De beste investeringen zijn tenslotte toch de investeringen in jezelf.

Een aanrader voor iedereen met een drukke agenda!

Ik ben Jeroen.

Vanaf september 2013 train ik bij Zeger. De eerste sessie heb ik kado gekregen van mijn vriendin (de reden laat zich raden), en meteen helemaal overstag. Dit is Leuk!!!

Nu is het een vast onderdeel in mijn week waar ik onder geen beding andere afspraken tussen laat komen. Een sessie met Zeger biedt geen ruimte voor het nadenken over werk of andere zaken. Het is hij, ik, een paar bokshandschoenen en enkele attributen. Geen kans om te ontsnappen aan de inschatting van Zeger die precies aanvoelt of er nog meer in zit.

Inmiddels voel ik me fitter en scherper en zit ik regelmatig in een directievergadering vergezeld door een prettige spierpijn. Een aanrader voor iedereen die de behoefte heeft aan meer fysieke inspanning en moeite heeft om reguliere sportactiviteiten in zijn of haar wisselende agenda in te plannen. Niet in de laatste plaats omdat Zeger ook op persoonlijk vlak zeer de moeite waard is: 100% positiviteit, mooie verhalen, interesse en humor. Doen!

 

review

Bijzonder en waardevol

Mijn naam is Saskia.

Unleash draagt zoiets bijzonders uit, iets wat niet te vergelijken is met zomaar n sportschool. Het lijkt me voor jullie alleen een uitdaging nu om een goede balans te vinden in de groei die jullie maken, de hectiek, en al het moois wat jullie nu doen en uitdragen. Koester hetgeen wat jullie aan iedereen mee willen geven, waar het om begonnen is. Dit maakt jullie absoluut bijzonder en waardevol! Soms wel heel lastig in deze westerse hectische verwende wereld. Ik ben heel blij!

Wat een verrijking!

Ik ben Sirekit.
Als 35+ jarige en zeker niet sportief, had ik wel de behoefte om meer fit te worden, maar wel op een andere manier, echter wist ik niet hoe die “andere” manier er uit zou moeten zien. Via reviews op het internet en een vriend kwam ik in aanraking met het GET LEAN! trainingsprogramma, dit was tevens mijn introductie tot Unleash by Zeger. Spannend was het wel om daar heen te gaan, want ik kende bijna niemand.
Wat een verrijking! Niet alleen de oefeningen zelf, maar ook de sfeer binnen de groep, de adviezen over lichaam en voeding die je van de personal trainers krijgt, allemaal super motiverend! Omdat ik door wilde pakken heb ik ook daarna het trainingsprogramma Stay Lean gevolgd. Ik voel me echt thuis bij Unleash. Het is makkelijk te bereiken met de auto of fiets, ik woon ver buiten Hoorn en er is genoeg parkeergelegenheid. Ik doe nog steeds 1-2-1 en small group trainings. Unleash by Zeger is gericht op resultaat met kwaliteit, op zeer professionele, fijne en toegankelijke manier. Dankzij Zeger en zijn team heb ik weer energie om dingen aan te pakken!
Je gaat er geen spijt van krijgen. No pain no gain! Echte aanrader; UNLEASH yourself!
Het is zelfs mij gelukt, waarom zou het dit dan niets voor jou zijn?!

Personal Training

Without Unleash, I would still be lost in the world of regular training.

My name is Saara. I am originally from Helsinki, Finland. I contacted Zeger because I was unhappy with my lack of physical ability and was constantly in pain and tired. I decided I had to do something about it but needed some help. That’s when I turned to the experts. Starting at Unleash was really intimidating but the entire team was extremely supportive. They were able to get me excited about working out and set personal, achievable goals. The team kept me motivated even at times when I had no faith in my ability. I have seen immense growth in both my physical ability and confidence within the past year. I am stronger than I have ever been before and my stamina has increased. The pain I used to feel has diminished and I feel healthier overall. The team at Unleash is one that will support you through every step of your personal journey. They are someone you can turn to for motivation and are just an amazing team to work with. Without Unleash, I would still be lost in the world of regular training.

We are very impressed !!!!

My name is Rob, I come from Scotland and recently got enrolled into the “Abraham” age club! and my son Cameron, 12 years old, is my training buddy.

We were recommended to contact Zeger by a friend as my son wanted to try another sport that supports his football ambitions (and was fed up with me going on and on and on about how good boxing was), I wanted to have some scheduled structured training to help offset the Covid “house arrest” times and lastly, we thought it would be great for us to spend some quality time doing something we both enjoyed.

We are very impressed with the trainers at Unleash, they all provided varied, flexible, focussed training sessions to suit your fitness level with great motivation. They also kept these sessions interactive, fun and ensured the correct encouragement for you to achieve your goals and more. We have never been bored or had repetitive sessions due to the varied programs, techniques and exercises. The environment where we train is very professional, welcoming and equipment is top class.

My son’s motivation is to increase his strength, mobility, speed and coordination, so to achieve his dream of being a professional footballer. Whereas my motivation is being a positive role model for my kids, challenging myself both physically and mentally to reach new levels, staying healthy and also not having my son trash talk me because he is kicking my ass at the sessions!!! 🙂

Cameron’s strength, speed and focus has really improved and this is not only noticeable in the sessions but also in the football games. The sessions helped with the restructuring of my training regime, some great advice on nutrition, and my all over fitness/ strength improved greatly.

Personal Training
Personal training mannen zeger hoorn

Mijn rugklachten zijn enorm afgenomen.

Mijn naam is Bas Zwerver. Ik ben 47 jaar en werk als freelance fotograaf.
Ik ben bij Unleash terecht gekomen door de positieve recensies die ik hoorde vanuit mijn netwerk.
Ik kampte met veel rugklachten, wilde wat overtollige kilo’s kwijt en wilde vooral fit worden. Mijn beroep is erg actief. Ik moet veel tillen in mijn werk dus een fit lichaam is geen overbodige luxe. Mijn lichaam is sterker geworden en mijn rugklachten zijn enorm afgenomen. Ik beweeg makkelijker en heb vooral meer energie.
Unleash is een absolute aanrader! Er zit veel positivisme in de toko. De trainers zijn betrokken en weten mensen aan te sporen om een stapje extra te zetten. De mensen die ik train zijn allemaal sympathiek en er heerst altijd een ontspannen sfeer waar hard gewerkt wordt.

Ik ben mentaal sterker geworden.

Ik ben Jara van Rootselaar, 17 jaar oud en ik werk momenteel als model.
Trainen met Zeger heeft mij tijdens een lastige periode geholpen om mij sterker en zelfverzekerder te voelen. Ook heeft Zeger mij geholpen met ademhalingsoefeningen waar ik tijdens mijn dagelijks leven en werk veel aan heb. Ik heb fysiek meer kracht gekregen en ben mentaal sterker geworden.

Hoorn Personal training
thumbnail

Betrokkenheid voor een ieders niveau.

Erika, 57 jaar

Zelfstandig ondernemer, (Business consultant, interim en trainer/coach )

Na meer dan 25 jaar niet echt te hebben gesport of iets gedaan aan mijn conditie was mijn eerste intake met Zeger op 8mei 2019 en eerste GetLean1 24 juni 2019 en in november 2020 de 5de afgerond!

Wat ik bij het aangetroffen is een gecommitteerd team van trainers, trainers met aandacht, humor en plezier.

Opmerkzaamheid en betrokkenheid voor een ieders niveau in het trainingsprogramma. Wat voor mij enorm goed heeft gewerkt is dat ik in alle trainingen ik mijzelf kan zijn, ook als het even wat minder goed gaat.

omhoog
× Direct sportadvies? App ons nu!