fbpx

Reviews

Tevreden klanten aan het woord.
header

Happy zijn met jezelf en je behaalde resultaat. Omdat je energieker bent. Slanker. Lekkerder in je vel zit. En in je kop. Waar de glimlach bij wijze van spreken niet vanaf te meppen is. De glimlach die staat voor zelfvertrouwen, zelfrespect en een goed zelfbeeld. Dat is het resultaat dat Unleash je garandeert.

Sirekit12-11-2020

Unleash by Zeger is een zeer betrokken club. Resultaat gericht op een leuke, laagdrempelig maar zeer professionele manier. Het Get Lean programma is zeker een aanrader. De personal trainers geven de juiste sfeer, de spirit, de adviezen over lichaam en voeding, super motiverend. Zeker een good feeling resultaat! Heb daarna zelfs Stay Lean gedaan en doe nog af en toe 1-2-1 en small group trainings. Ik ben zeker zelf niet sportief, maar dit vind ik verrassend echt leuk.
Twijfel je? Je gaat er geen spijt van krijgen. No pain no gain! Echte aanrader, UNLEASH is een understatement!

Rob Tummers09-11-2020

Ik kom heel graag bij Unleash. Ik doe 1-1 training en dat werkt fijn. De persoonlijke aandacht is groot en de training wordt afgestemd op mijn situatie / wens. Met als resultaat dat ik steeds fitter wordt. Daarnaast vind ik het tof dat Zeger niet alleen aan het fysieke deel aandacht besteed, maar ook aan belangrijke zaken eromheen. Zoals voeding, ademhaling en soms persoonlijke gesprekken tijdens een sessie. Het is daarnaast ook een heel erg mooi ingericht pand. In eerste instantie zou ik daar nooit op zoeken, maar het voelt prettig om op een plek te zijn die met zoveel zorg en aandacht is opgezet en ingericht. Tot slot werkt het plannen heel prettig omdat ze flexibel zijn qua dagen/uren, dat komt goed uit met mijn werk. Ga zo door lieve mensen!

Patricia Bloemhard-Gotjé08-11-2020

Ik kon geen motivatie vinden om weer te gaan sporten en het leuk te vinden. Ik heb daarom in september aan Get Lean meegedaan en binnen 3 dagen had ik mijn motivatie weer terug. De leuke, informele en gezellige sfeer, supertoffe uitstraling van de gym, uitdagende en afwisselende trainingen en het geweldige motiverende team van trainers maken Unleash tot een hele uitnodigende sportschool om naar toe te gaan 💪💪

Sanne van Truijen08-11-2020

Trainen bij Unleash by Zeger is voor mij iedere keer het beste uit mij zelf halen. Trainen op een super mooie, professionele locatie. De trainers weten je op de juiste manier te stimuleren en motiveren om iedere keer je eigen grenzen op te zoeken en te verleggen. Ik doe 1 keer 1 de week de build-training in een kleine groep en 1 keer in de week personal training en beide zijn top. Naast het reguliere trainingsaanbod worden er veel andere, leuke trainingen, workshops, etc gegeven. Zorgen voor een gezond lichaam zorgt bij mij ook voor een gezonde geest. Absoluut een aanrader.

A Google User08-11-2020

Trainen bij Unleash by Zeger is voor mij iedere keer het beste uit mij zelf halen. Trainen op een super mooie, professionele locatie. De trainers weten je op de juiste manier te stimuleren en motiveren om iedere keer je eigen grenzen op te zoeken en te verleggen. Ik doe 1 keer 1 de week de build-training in een kleine groep en 1 keer in de week personal training en beide zijn top. Naast het reguliere trainingsaanbod worden er veel andere, leuke trainingen, workshops, etc gegeven. Zorgen voor een gezond lichaam zorgt bij mij ook voor een gezonde geest. Absoluut een aanrader.

Ik heb minder pijn!

De stap om te gaan trainen bij Zeger is alweer een poosje terug. Eind 2016 ben ik aan mijn voet geopreerd en om weer terug in conditie te komen ben ik gaan trainen bij Zeger, eerst twee keer in de week en later één keer in de week. Direct kreeg ik Mike als trainer, Mike is voor mij een fijne trainer die goed weet wat ik wel en niet kan en drijft me op een prettige manier net even verder dan ik zelf zou doen als ik alleen zou trainen. Toen ik binnenkwam was het vooral van belang om weer in conditie te komen, ik had immers vanwege een operatie meer dan twee maanden op de bank gezeten waardoor de spierkracht in mijn benen, maar vooral in mijn rechterbeen enorm achteruit gegaan was. Ook kamp ik sinds mijn 22ste met een knieblessure ook aan mijn rechter been. De oorzaak van de knieblessure was een skiongeluk en ik heb meerdere operaties gehad aan mijn knie. Sinds ik train bij Zeger is ook deze oude blessure verbetert, voor mij een reden om vooral te blijven trainen, ik heb minder pijn in mijn knie en kan veel meer nu mijn spieren in mijn benen goed getraind zijn.

26-11-2020


 

Schrijf zelf ook een review »

review

De beste investering is investeren in jezelf.

Mijn naam is Sandra. Vorig jaar ben ik tijdens een periode van overbelasting bij Zeger terechtgekomen met stress-gerelateerde klachten en een conditie die beneden alle peil was. Ik zocht een betrouwbaar persoon met verstand van zaken en veel ervaring, die me kon helpen mezelf te ‘resetten’. Zeger kwam met een totaalplan; hij gaf advies op het gebied van ademhalingstechnieken, voeding en sportieve ontwikkeling.

Ik ben ontzettend blij met het resultaat en blijf hier zeker mee doorgaan. De beste investeringen zijn tenslotte toch de investeringen in jezelf.

Een aanrader voor iedereen met een drukke agenda!

Ik ben Jeroen.

Vanaf september 2013 train ik bij Zeger. De eerste sessie heb ik kado gekregen van mijn vriendin (de reden laat zich raden), en meteen helemaal overstag. Dit is Leuk!!!

Nu is het een vast onderdeel in mijn week waar ik onder geen beding andere afspraken tussen laat komen. Een sessie met Zeger biedt geen ruimte voor het nadenken over werk of andere zaken. Het is hij, ik, een paar bokshandschoenen en enkele attributen. Geen kans om te ontsnappen aan de inschatting van Zeger die precies aanvoelt of er nog meer in zit.

Inmiddels voel ik me fitter en scherper en zit ik regelmatig in een directievergadering vergezeld door een prettige spierpijn. Een aanrader voor iedereen die de behoefte heeft aan meer fysieke inspanning en moeite heeft om reguliere sportactiviteiten in zijn of haar wisselende agenda in te plannen. Niet in de laatste plaats omdat Zeger ook op persoonlijk vlak zeer de moeite waard is: 100% positiviteit, mooie verhalen, interesse en humor. Doen!

 

review

Bijzonder en waardevol

Mijn naam is Saskia.

Unleash draagt zoiets bijzonders uit, iets wat niet te vergelijken is met zomaar n sportschool. Het lijkt me voor jullie alleen een uitdaging nu om een goede balans te vinden in de groei die jullie maken, de hectiek, en al het moois wat jullie nu doen en uitdragen. Koester hetgeen wat jullie aan iedereen mee willen geven, waar het om begonnen is. Dit maakt jullie absoluut bijzonder en waardevol! Soms wel heel lastig in deze westerse hectische verwende wereld. Ik ben heel blij!

Wat een verrijking!

Ik ben Sirekit.
Als 35+ jarige en zeker niet sportief, had ik wel de behoefte om meer fit te worden, maar wel op een andere manier, echter wist ik niet hoe die “andere” manier er uit zou moeten zien. Via reviews op het internet en een vriend kwam ik in aanraking met het GET LEAN! trainingsprogramma, dit was tevens mijn introductie tot Unleash by Zeger. Spannend was het wel om daar heen te gaan, want ik kende bijna niemand.
Wat een verrijking! Niet alleen de oefeningen zelf, maar ook de sfeer binnen de groep, de adviezen over lichaam en voeding die je van de personal trainers krijgt, allemaal super motiverend! Omdat ik door wilde pakken heb ik ook daarna het trainingsprogramma Stay Lean gevolgd. Ik voel me echt thuis bij Unleash. Het is makkelijk te bereiken met de auto of fiets, ik woon ver buiten Hoorn en er is genoeg parkeergelegenheid. Ik doe nog steeds 1-2-1 en small group trainings. Unleash by Zeger is gericht op resultaat met kwaliteit, op zeer professionele, fijne en toegankelijke manier. Dankzij Zeger en zijn team heb ik weer energie om dingen aan te pakken!
Je gaat er geen spijt van krijgen. No pain no gain! Echte aanrader; UNLEASH yourself!
Het is zelfs mij gelukt, waarom zou het dit dan niets voor jou zijn?!

omhoog

Fit is het nieuwe rijk en balans het nieuwe bezit. In beweging komen en blijven.

 

 

Ondanks de LOCKDOWN gaan we niet bij de pakken neerzitten! We trainen met onze members online en doen personal training in de buitenlucht.

 

Wil je investeren in je gezondheid? Laat je gegevens achter voor een adviesgesprek!