Personal training

De meest effectieve vorm van training
in Zwaag

Personal Training

Voel je de behoefte aan meer energie, mentale en fysieke verandering en daarbij lekkerder in je vel zitten? Ben je er klaar voor om het beste uit jezelf te halen? Met Unleash Personal Training in Zwaag krijg je precies de kickstart die je nodig hebt om dit allemaal te bereiken.

Sporten kan enorm helpen als je toe bent aan een gezondere levensstijl. Niet alleen voor je lijf, maar ook zeker voor je mind. Bij Unleash gaan we een stapje verder dan alleen bewegen. Door eerst te kijken naar wat jouw persoonlijke wensen en doelen zijn en vervolgens een training aan te bieden die hier geheel op is afgestemd, creëer je samen met onze personal trainers een routine die voor jou werkt.

Hoorn Personal training

Personal training in Hoorn en omstreken

Volgens ons is de meest effectieve aanpak, de persoonlijke aanpak. Iedereen heeft immers behoefte aan iets anders. Ook snappen we als geen ander dat je tijd kostbaar is. Meer dan logisch dus dat er rekening gehouden wordt met jouw agenda. Om jou op de best mogelijke manier op weg te helpen, bieden de personal trainers van Unleash een trainingsplan op maat aan. Krachttraining, fitness, HIIT-training, kickboksen: het komt tijdens de trainingen allemaal aan bod. Door de intensieve training te combineren met voedingsadvies en coaching, helpen we jou om je doelen te bereiken.

Ben je op zoek naar een sportschool in de buurt van Hoorn waar je naast hard werken kunt rekenen op een ontspannen sfeer? Dan is Unleash de plek voor jou.


De eerste stap is moeilijk voor velen. We zorgen dat je stapsgewijs dichter bij je doel komt zonder dat je “stuk” hoeft te gaan. Trainen moet fijn zijn.

Schrijf je nu in! »

Stappenplan

1. Start

We starten met een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek waarin we bespreken of we wat voor je kunnen betekenen.

2. Intake

We nodigen je uit voor een intakegesprek waarbij we kennismaken en de benodigde metingen doen.

3. Doelen

Aan de hand van de uitkomst van dit gesprek bespreken wij een passend programma gericht op jouw doel en wensen.

4. Planning

We leggen onze agenda’s naast elkaar en plannen de trainingen in.

5. Unleash!

Gefeliciteerd!
Jouw programma is begonnen.

Schrijf je nu in! »

Schrijf je in!

omhoog
× Direct sportadvies? App ons nu!