Over UNLEASH in Hoorn

UNLEASH helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een Gratis proefles. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de Lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. UNLEASH in Hoorn is jouw personal trainer.

Waarom UNLEASH?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij UNLEASH altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Get Lean

Ontdek GET LEAN! – Het ultieme kickstart-programma van UNLEASH. In slechts veertien dagen transformeren we samen jouw energieniveau, lichaamsgewicht, figuur en zelfvertrouwen.

No contact club

Alhoewel de harde contactsporten een belangrijk onderdeel vormen in onze Fighting Fitness trainingsaanpak zijn we een No Contact Club.

Dit betekent dat de deelnemers bij ons niet sparren in de trainingen. We verzekeren hierbij de veiligheid voor alle leden

Uitgebreid aanbod

Train onder begeleiding van een personal trainer die jou helpt je doelstellingen te behalen. Of die mee aan één van onze vele groepstrainingen.

Ons aanbod

Personal training

Bij UNLEASH bieden we jou een trainingsplan op maat aan. Krachttraining, fitness, HIIT-training, kickboksen: het komt tijdens de trainingen allemaal aan bod. Door de intensieve training te combineren met voedingsadvies en coaching, helpen we jou om je doelen te bereiken.

Group training

We bieden verschillende groepstrainingen waarbij je nieuwe skills zal leren, je hoofd leeg zal maken en een meer atletisch lichaam zal opbouwen. Alle studio’s onder één dak! We bieden verschillende trainingstypen aan. Kracht, conditie, weerbaarheid, ontspanning of lifestyle coaching. UNLEASH biedt het allemaal.

Get Lean

Ontdek GET LEAN! – Het ultieme kickstart-programma van UNLEASH. In slechts veertien dagen transformeren we samen jouw energieniveau, lichaamsgewicht, figuur en zelfvertrouwen. Onze unieke mix van krachttraining, HIIT-training en boksen op de bokszak wordt gebundeld in een totaalpakket.

Revalidatie training & coaching

Bij UNLEASH gebruiken we een gecombineerde aanpak waarbij wij pijn vanuit verschillende invalshoeken benaderen en bestrijden. Deze aanpak heeft een positieve invloed op het herstelproces.
Onze methode bestaat uit de volgende onderdelen:

– Functioneel trainen
– De juiste ademhaling
– Een optimale nachtrust
– Pure en gevarieerde voeding
– Vitaal denken

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

 Wat onze leden zeggen

Na meer dan 25 jaar niet echt te hebben gesport of iets gedaan aan mijn conditie was mijn eerste intake met Zeger op 8 mei 2019 en eerste GetLean1 24 juni 2019 en in november 2020 de 5de afgerond! Wat ik heb aangetroffen is een gecommitteerd team van trainers, trainers met aandacht, humor en plezier. Opmerkzaamheid en betrokkenheid voor een ieders niveau in het trainingsprogramma. Wat voor mij enorm goed heeft gewerkt is dat ik in alle trainingen mijzelf kan zijn, ook als het even wat minder goed gaat.

Erika

Trainen met Zeger heeft mij tijdens een lastige periode geholpen om mij sterker en zelfverzekerder te voelen. Ook heeft Zeger mij geholpen met ademhalingsoefeningen waar ik tijdens mijn dagelijks leven en werk veel aan heb. Ik heb fysiek meer kracht gekregen en ben mentaal sterker geworden.

Jara

Ik ben bij Unleash terechtgekomen door de positieve recensies die ik hoorde vanuit mijn netwerk. Ik kampte met veel rugklachten, wilde wat overtollige kilo’s kwijt en wilde vooral fit worden. Mijn beroep is erg actief. Ik moet veel tillen in mijn werk dus een fit lichaam is geen overbodige luxe. Mijn lichaam is sterker geworden en mijn rugklachten zijn enorm afgenomen. Ik beweeg makkelijker en heb vooral meer energie. Unleash is een absolute aanrader!

Bas

Unleash draagt zoiets bijzonders uit, iets wat niet te vergelijken is met zomaar een sportschool. Het lijkt me voor jullie alleen een uitdaging nu om een goede balans te vinden in de groei die jullie maken, de hectiek, en al het moois wat jullie nu doen en uitdragen. Koester hetgeen wat jullie aan iedereen mee willen geven, waar het om begonnen is. Dit maakt jullie absoluut bijzonder en waardevol!

Saskia

Stel niet langer uit en zet de eerste stap naar je fittere en gezondere leefstijl!

 

UNLEASH in Hoorn:

Jouw partner voor PT,

group training en revalidatie

 

Het is al jaren bekend dat UNLEASH mensen uit Hoorn helpt op het gebied van fit worden, afvallen en in balans komen. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis proefles en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!