Lesrooster

Bekijk hier het uitgebreide groepslessen rooster van UNLEASH. Doe mee met onze uitdagende groepstrainingen. We hebben een wekelijks aanbod onder leiding van onze leukste trainers.

Lesrooster

Wat onze leden zeggen

Trainen met Zeger heeft mij tijdens een lastige periode geholpen om mij sterker en zelfverzekerder te voelen. Ook heeft Zeger mij geholpen met ademhalingsoefeningen waar ik tijdens mijn dagelijks leven en werk veel aan heb. Ik heb fysiek meer kracht gekregen en ben mentaal sterker geworden.

-Jara

Ik ben bij Unleash terecht gekomen door de positieve recensies die ik hoorde vanuit mijn netwerk. Ik kampte met veel rugklachten, wilde wat overtollige kilo’s kwijt en wilde vooral fit worden. Mijn beroep is erg actief. Ik moet veel tillen in mijn werk dus een fit lichaam is geen overbodige luxe. Mijn lichaam is sterker geworden en mijn rugklachten zijn enorm afgenomen. Ik beweeg makkelijker en heb vooral meer energie. Unleash is een absolute aanrader!

Bas

Na meer dan 25 jaar niet echt te hebben gesport of iets gedaan aan mijn conditie was mijn eerste intake met Zeger op 8mei 2019 en eerste GetLean1 24 juni 2019 en in november 2020 de 5de afgerond! Wat ik bij het aangetroffen is een gecommitteerd team van trainers, trainers met aandacht, humor en plezier. Opmerkzaamheid en betrokkenheid voor een ieders niveau in het trainingsprogramma. Wat voor mij enorm goed heeft gewerkt is dat ik in alle trainingen ik mijzelf kan zijn, ook als het even wat minder goed gaat.

Erika

Unleash draagt zoiets bijzonders uit, iets wat niet te vergelijken is met zomaar n sportschool. Het lijkt me voor jullie alleen een uitdaging nu om een goede balans te vinden in de groei die jullie maken, de hectiek, en al het moois wat jullie nu doen en uitdragen. Koester hetgeen wat jullie aan iedereen mee willen geven, waar het om begonnen is. Dit maakt jullie absoluut bijzonder en waardevol!

Saskia

We helpen je graag verder

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer info?

Stel niet langer uit en zet de eerste stap naar een fitter en gezonder leefstijl!