Groepstraining

Energiek worden, afvallen, weerbaar zijn.

Wil je afslanken en aan je fitheid werken. Meer weerbaar worden? Lekkerder in je vel komen te zitten? Dan bieden onze groepen de mogelijkheid!

We bieden verschillende groepstrainingen waarbij je nieuwe skills zal leren, je hoofd leeg zal maken en een meer atletisch lichaam zal opbouwen. Alle studio’s onder één dak! We bieden verschillende trainingstypen aan. Kracht, conditie, weerbaarheid, ontspanning of lifestyle coaching. Unleash biedt het allemaal.

Personal Training

No Contact Club

Alhoewel de harde contactsporten een belangrijk onderdeel vormen in onze trainingsaanpak zijn we een No Contact Club. Dit betekent dat de deelnemers bij ons niet sparren in de trainingen. We verzekeren hierbij de veiligheid voor alle leden. Je zal dus wel leren stoten en trappen als een professional, maar je wordt nooit zelf geraakt en loopt nooit een blauwe plek op door een ander. Een prima methode als je het ons vraagt!


Bekijk ons aanbod »

TRAININGSVORMEN

groepstraining

BUILD

Een krachtgerichte training waar op een pijnvrije methode met vrije gewichten wordt getraind. Alle grote spiergroepen worden tijdens deze training meegenomen. Het doel van deze training is het opbouwen van meer kracht en spiermassa.


Groepsgrootte:max. 12 personen
Benodigdheden:Sportschoenen, handdoek en bidon

Schrijf je nu in »

BURN

Dit is een hoge intensiteit gerichte training (HIIT) waarbij het hele lichaam vanuit alle richtingen wordt getraind. Deze training is zeer veel gevarieerd. Het doel is een sterke conditie opbouwen, het lichaam meer atletisch maken en zoveel mogelijk vet te verbranden.


Groepsgrootte:max. 12 personen
Benodigdheden:Sportschoenen, handdoek en bidon

Schrijf je nu in »

groepstraining
groepstraining

BAGS

BAGS is intervaltraining waarbij op de bokszak wordt getraind. Tijdens de training leer je van ervaren coaches de fijne technische kneepjes van het boksen en kickboksen. Naast dat dit leerzaam is en je weerbaarheid verhoogt is dit één van de beste workouts voor vetverbranding. Leren stoten en trappen als een professional en een goede conditie opbouwen dan zijn de BAGS trainingen geschikt voor jou.


Groepsgrootte:max. 12 personen
Benodigdheden:Eigen bokshandschoenen, bandage, handdoek en bidon

Schrijf je nu in »

WOW!

WOW! is “workout of the week”.
Dit is een workout van ongeveer 30 minuten waarbij alle grote spiergroepen in jouw lichaam getraind worden op hogere intensiteit.

Of dit nou ’s morgens vroeg, voor de lunch of ’s middags is. De workouts zullen een heerlijke stimulans zijn voor je energie en je lichaam positief veranderen.
Al deze workouts kun je zelf of met elkaar uitvoeren en zijn zonder begeleiding van onze trainer.


Groepsgrootte:max. 12 personen
Benodigdheden:Binnen schoenen, handdoek en bidon

Schrijf je nu in »

personal training

RELAX

Ontspanning is de heilige graal naar een gezonde balans. Toch is dit voor niet iedereen makkelijk. RELAX helpt de snelheid uit je lichaam te halen en heel diep te ontspannen. Er wordt een combinatie van yoga- en ademhalingstechnieken gemaakt die alle spanning en stress uit het lichaam halen.
Deze lesvorm staat niet vast op het rooster en wordt periodiek aangeboden.

(In verband met de Covid-19 maatregelen bieden we deze training momenteel niet aan.)

Groepsgrootte: max. 30 personen
Benodigdheden:Warme kleding in koude maanden, yogamat (deze kan eerste keer geleend worden)

ROOSTER

vraag persoonlijk advies aan!

omhoog
× Direct sportadvies? App ons nu!