Maak kennis met UNLEASH

Heb jij weinig tijd en heb je die stok achter de deur echt nodig om te gaan trainen? Ontdek nu wat de 1-1 begeleiding bij UNLEASH voor jou kan betekenen!

 

‌ Vast afspraak in de agenda (stok achter de deur)

 Persoonlijk plan gericht op jouw trainingsdoel

 Trainen op een tijdstip dat past in jouw agenda

 Trainen in een omgeving met gelijkgestemden

Nu aanvragen: gratis proefles

De makkelijkste manier om te starten met fitness bij UNLEASH in Hoorn. Vul nu je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Ik ben bij Unleash terechtgekomen door de positieve recensies die ik hoorde vanuit mijn netwerk. Ik kampte met veel rugklachten, wilde wat overtollige kilo’s kwijt en wilde vooral fit worden. Mijn beroep is erg actief. Ik moet veel tillen in mijn werk dus een fit lichaam is geen overbodige luxe. Mijn lichaam is sterker geworden en mijn rugklachten zijn enorm afgenomen. Ik beweeg makkelijker en heb vooral meer energie. Unleash is een absolute aanrader!

Bas

Trainen met Zeger heeft mij tijdens een lastige periode geholpen om mij sterker en zelfverzekerder te voelen. Ook heeft Zeger mij geholpen met ademhalingsoefeningen waar ik tijdens mijn dagelijks leven en werk veel aan heb. Ik heb fysiek meer kracht gekregen en ben mentaal sterker geworden.

Jara

Unleash draagt zoiets bijzonders uit, iets wat niet te vergelijken is met zomaar een sportschool. Het lijkt me voor jullie alleen een uitdaging nu om een goede balans te vinden in de groei die jullie maken, de hectiek, en al het moois wat jullie nu doen en uitdragen. Koester hetgeen wat jullie aan iedereen mee willen geven, waar het om begonnen is. Dit maakt jullie absoluut bijzonder en waardevol!

Saskia

Na meer dan 25 jaar niet echt te hebben gesport of iets gedaan aan mijn conditie was mijn eerste intake met Zeger op 8 mei 2019 en eerste GetLean1 24 juni 2019 en in november 2020 de 5de afgerond! Wat ik heb aangetroffen is een gecommitteerd team van trainers, trainers met aandacht, humor en plezier. Opmerkzaamheid en betrokkenheid voor een ieders niveau in het trainingsprogramma. Wat voor mij enorm goed heeft gewerkt is dat ik in alle trainingen mijzelf kan zijn, ook als het even wat minder goed gaat.

Erika

Ervaar de voordelen van trainen bij UNLEASH

Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1

Bij UNLEASH bieden we jou een trainingsplan op maat aan. Krachttraining, fitness, HIIT-training, kickboksen: het komt tijdens de trainingen allemaal aan bod. Door de intensieve training te combineren met voedingsadvies en coaching, helpen we jou om je doelen te bereiken.

Gratis trainen

Onze proefles is geheel gratis. Wij geven je de mogelijkheid om onze PT studio vrijblijvend uit te proberen.

GET LEAN

Ontdek GET LEAN! – Het ultieme kickstart-programma van UNLEASH. In slechts veertien dagen transformeren we samen jouw energieniveau, lichaamsgewicht, figuur en zelfvertrouwen.

In 3 makkelijke stappen starten bij UNLEASH

Stap 1

Klik hieronder op ‘1e Stap’, vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.

 

Stap 2

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je uit te nodigen voor een persoonlijke kennismaking.

 

Stap 3

Kom op afgesproken dag en tijdstip sfeer proeven en ontdek hoe goed jij je thuisvoelt bij UNLEASH.