Maak kennis met UNLEASH

We bieden verschillende groepstrainingen waarbij je nieuwe skills zal leren, je hoofd leeg zal maken en een meer atletisch lichaam zal opbouwen.

 

‌ Trainen in een omgeving met gelijkgestemden

 ruime variatie groepslessen gericht op jouw trainingsdoel

 Begeleiding door professionals

Nu aanvragen: gratis proefles

Ontdek welke groepsles het beste bij jou past. Vul nu je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Ik ben bij Unleash terechtgekomen door de positieve recensies die ik hoorde vanuit mijn netwerk. Ik kampte met veel rugklachten, wilde wat overtollige kilo’s kwijt en wilde vooral fit worden. Mijn beroep is erg actief. Ik moet veel tillen in mijn werk dus een fit lichaam is geen overbodige luxe. Mijn lichaam is sterker geworden en mijn rugklachten zijn enorm afgenomen. Ik beweeg makkelijker en heb vooral meer energie. Unleash is een absolute aanrader!

Bas

Trainen met Zeger heeft mij tijdens een lastige periode geholpen om mij sterker en zelfverzekerder te voelen. Ook heeft Zeger mij geholpen met ademhalingsoefeningen waar ik tijdens mijn dagelijks leven en werk veel aan heb. Ik heb fysiek meer kracht gekregen en ben mentaal sterker geworden.

Jara

Unleash draagt zoiets bijzonders uit, iets wat niet te vergelijken is met zomaar een sportschool. Het lijkt me voor jullie alleen een uitdaging nu om een goede balans te vinden in de groei die jullie maken, de hectiek, en al het moois wat jullie nu doen en uitdragen. Koester hetgeen wat jullie aan iedereen mee willen geven, waar het om begonnen is. Dit maakt jullie absoluut bijzonder en waardevol!

Saskia

Na meer dan 25 jaar niet echt te hebben gesport of iets gedaan aan mijn conditie was mijn eerste intake met Zeger op 8 mei 2019 en eerste GetLean1 24 juni 2019 en in november 2020 de 5de afgerond! Wat ik heb aangetroffen is een gecommitteerd team van trainers, trainers met aandacht, humor en plezier. Opmerkzaamheid en betrokkenheid voor een ieders niveau in het trainingsprogramma. Wat voor mij enorm goed heeft gewerkt is dat ik in alle trainingen mijzelf kan zijn, ook als het even wat minder goed gaat.

Erika

Ervaar de groepslessen bij UNLEASH

Burn

Deze hoge intensiteit training is gericht op verbranding en het opbouwen van uithoudingvermogen. Tijdens BURN ga je trainen met; lichaamsgewicht, elastieken, battle ropes, kettlebells en allerlei gave attributen om jouw lichaam te prikkelen.

Bags

Kickbokstraining op de bokszak waarbij we werken aan techniek en conditie.

Build

Deze training is gericht op het bouwen van kracht en spiermassa. Er wordt in deze les standaard afgesloten met een zogeheten conditionele finisher.

WOW!

Dit is een vrije training die je binnen het abonnement kunt volgen. Er staan wekelijks 2 BURN trainingen op het bord die je kunt volgen.

In 3 makkelijke stappen starten bij UNLEASH

Stap 1

Klik hieronder op ‘1e Stap’, vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.

 

Stap 2

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je uit te nodigen voor een persoonlijke kennismaking.

 

Stap 3

Kom op afgesproken dag en tijdstip sfeer proeven en ontdek hoe goed jij je thuisvoelt bij UNLEASH.