GET LEAN!

De ultieme kickstart voor
een gezonder lichaam en meer energie!

Zeger Unleash Personal Training

Wil jij…

 • Meer energie?
 • Afvallen en werken aan een atletisch figuur?
 • Professionele begeleiding tijdens het sporten?
 • Trainen in een inspirerende omgeving met gemotiveerde mensen?
 • Een uitdagende training in een sportschool in Zwaag waarin krachttraining, HIIT-training en kickboksen worden gecombineerd?
 • Sporten in omgeving Hoorn met een personal coach?

Dan is GET LEAN! precies wat jij nodig hebt.

 

Schrijf je nu in! »

DE EERST VOLGENDE

GET LEAN!

6 FEBRUARI

Tijd: elke ochtend 06:00u!

Jouw investering:
Voor GET LEAN! en optioneel voorprogramma GET READY!

€345,- per deelnemer

WAT JE KUNT VERWACHTEN VAN GET LEAN!

GET LEAN! is het ultieme kickstart-programma dat Unleash te bieden heeft. In veertien dagen tijd zorgen we er samen voor dat jij straks meer energie hebt, gewicht verliest, je figuur verbetert en vol zelfvertrouwen de deur uitloopt. Al het goeds van krachttraining, HIIT-training en kickboksen bundelen we samen in een complete training die wordt gegeven onder professionele begeleiding van onze personal trainers in Zwaag. Op persoonlijk vlak wint iedere deelnemer er op zijn manier iets anders mee, maar het volgende kunnen we je in ieder geval garanderen:

 • Verbetering in body en mind
 • Meer zelfvertrouwen dankzij vechtsport
 • Een motiverende omgeving om te sporten in de buurt van Hoorn
 • Nieuwe kennis en vaardigheden
 • Een fijne tijd in onze sportschool in Zwaag

 

Schrijf je nu in! »

Personal training Hoorn

DE ULTIEME KICKSTART

Meer energie, slanker worden en daarbij ook mentaal verbeteringen voelen. Dat is wat je bereikt met de personal trainers binnen het GET LEAN! programma.

De combinatie van training, voeding, mindset, en hersteltechnieken zorgen ervoor dat jij je straks op alle vlakken op vooruit gaat. Twee weken lang gaan we er iedere ochtend tegenaan om jouw fysieke en mentale gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Alle benefits van krachttraining, HIIT-training en kickboxen komen aan bod waardoor je elke dag weer wordt uitgedaagd door onze personal coaches in onze sportschool in Zwaag.

Praktische info:
Elke ochtend trainen we om 06:00 uur. Zo begin je de dag direct met een volle bak energie. Het kickstartprogramma kost je €345. Voor deze investering in jezelf krijg je binnen veertien dagen de juiste tools en technieken aangereikt om te werken aan een gezondere lifestyle waar je de rest van je leven baat bij hebt.

Velen zijn je al voorgegaan om dit kickstartprogramma met succes te volbrengen. Benieuwd wat zij over GET LEAN! te zeggen hebben? Bekijk dan zeker de video reviews.

 

Schrijf je nu in! »

Video reviews

Schrijf je nu in!

Vrijblijvend advies gesprek aanvragen


De prijs zal afhangen van het gekozen programma en trainingsfrequentie. Telefonisch zullen we je hier meer over vertellen.

omhoog