GET LEAN!

De ultieme kickstart voor
een slanker lichaam en meer energie!

Zeger Unleash Personal Training

Wil jij…

  • Meer energie?
  • Afvallen en werken aan een atletisch figuur?
  • Professionele begeleiding tijdens het sporten?
  • Trainen in een inspirerende omgeving met gemotiveerde mensen?
  • Een uitdagende training in een sportschool in Zwaag waarin krachttraining, HIIT-training en kickboksen worden gecombineerd?
  • Sporten in omgeving Hoorn met een personal coach?

Dan is GET LEAN! precies wat jij nodig hebt.

 

Schrijf je nu in! »

DE EERST VOLGENDE

GET LEAN!

10 juni

Tijd: elke ochtend 06:00u!

Jouw investering:

€345,- per deelnemer

WAT JE KUNT VERWACHTEN VAN GET LEAN!

Ontdek GET LEAN! – Het ultieme kickstart-programma van Unleash. In slechts veertien dagen transformeren we samen jouw energieniveau, lichaamsgewicht, figuur en zelfvertrouwen.
Onze unieke mix van krachttraining, HIIT-training en boksen op de bokszak wordt gebundeld in een totaalpakket. Deze wordt aangeboden onder de professionele begeleiding van onze ervaren personal trainers in Zwaag, vlakbij Hoorn.

Elke deelnemer aan GET LEAN! ervaart unieke voordelen, maar we kunnen de volgende verbeteringen garanderen: verbeterde fysieke conditie en mentale kracht, verhoogd zelfvertrouwen door bokstraining, een motiverende omgeving om te sporten in de regio Hoorn, en de kans om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen.

Daarnaast bieden we een vriendelijke en gastvrije sportschool ervaring in Zwaag. Maak de reis en start je fitness transformatie met GET LEAN! bij Unleash, Zwaag.

Schrijf je nu in! »

Personal training Hoorn

DE ULTIEME KICKSTART

Meer energie, slanker worden en daarbij ook mentaal verbeteringen voelen. Dat is wat je bereikt met de personal trainers binnen het GET LEAN! programma.

De combinatie van training, voeding, mindset, en hersteltechnieken zorgen ervoor dat jij je straks op alle vlakken op vooruit gaat. Twee weken lang gaan we er iedere ochtend tegenaan om jouw fysieke en mentale gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Alle benefits van krachttraining, HIIT-training en kickboxen komen aan bod waardoor je elke dag weer wordt uitgedaagd door onze personal coaches in onze sportschool in Zwaag.

Praktische info:
Elke ochtend trainen we om 06:00 uur. Zo begin je de dag direct met een volle bak energie. Het kickstartprogramma kost je €345. Voor deze investering in jezelf krijg je binnen veertien dagen de juiste tools en technieken aangereikt om te werken aan een gezondere lifestyle waar je de rest van je leven baat bij hebt.

Velen zijn je al voorgegaan om dit kickstartprogramma met succes te volbrengen. Benieuwd wat zij over GET LEAN! te zeggen hebben? Bekijk dan zeker de video reviews.

 

Schrijf je nu in! »

Video reviews

Schrijf je nu in!

Vrijblijvend advies gesprek aanvragen

De prijs zal afhangen van het gekozen programma en trainingsfrequentie. Telefonisch zullen we je hier meer over vertellen.

omhoog
× Direct sportadvies? App ons nu!