Een makkelijk en licht recept met heerlijke smaak combinaties!
Ingredienten:
2 zeebaarsfilets
100 gram quinoa gekookt
2 cm gember, geschid en in hele dunne reepjes
1 lente ui in dunne ringetjes
2 schijfjes citroen
olie
1 teen knoflook in dunne plakjes
1 el tamari
200 gr paksoi in lengte gesneden
Limoen
Bereidingswijze:
1.Verwarm de oven voor op 200 graden.
2.Leg 2 stukken aluminiumfolie van 20 cm neer en leg hier de zeebaars op.
3.Voeg de helft van de gember en lente ui toe.
4.Leg hier een schijfje citroen bovenop, vouw de folie dicht en leg op een bakplaat.
5.Bak 15 minuten in de oven.
6.Zet ondertussen een koekenpan met wat olie op matig vuur en bak hierin de knoflook iets bruin en voeg de tamari en een eetlepel water hier aan toe.
7.Doe de paksoi erbij en laat met een deksel op de pan een paar minuten stoven.
8.Serveer de vis met de paksoi, quinoa en een schijfje limoen.
Variatietip
Vervang de quinoa voor (zilvervlies) rijst.