Het aanbod van UNLEASH

Ontdek het veelzijdige PT, Group training en revalidatie aanbod van UNLEASH in Hoorn

 

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Personal training

Bij UNLEASH bieden we jou een trainingsplan op maat aan. Krachttraining, fitness, HIIT-training, kickboksen: het komt tijdens de trainingen allemaal aan bod. Door de intensieve training te combineren met voedingsadvies en coaching, helpen we jou om je doelen te bereiken.

Group training

We bieden verschillende groepstrainingen waarbij je nieuwe skills zal leren, je hoofd leeg zal maken en een meer atletisch lichaam zal opbouwen. Alle studio’s onder één dak! We bieden verschillende trainingstypen aan. Kracht, conditie, weerbaarheid, ontspanning of lifestyle coaching. UNLEASH biedt het allemaal.

Get Lean

Ontdek GET LEAN! – Het ultieme kickstart-programma van UNLEASH. In slechts veertien dagen transformeren we samen jouw energieniveau, lichaamsgewicht, figuur en zelfvertrouwen. Onze unieke mix van krachttraining, HIIT-training en boksen op de bokszak wordt gebundeld in een totaalpakket.

Revalidatie training & coaching

Bij UNLEASH gebruiken we een gecombineerde aanpak waarbij wij pijn vanuit verschillende invalshoeken benaderen en bestrijden. Deze aanpak heeft een positieve invloed op het herstelproces.
Onze methode bestaat uit de volgende onderdelen:

– Functioneel trainen
– De juiste ademhaling
– Een optimale nachtrust
– Pure en gevarieerde voeding
– Vitaal denken

Wat onze leden zeggen

Trainen met Zeger heeft mij tijdens een lastige periode geholpen om mij sterker en zelfverzekerder te voelen. Ook heeft Zeger mij geholpen met ademhalingsoefeningen waar ik tijdens mijn dagelijks leven en werk veel aan heb. Ik heb fysiek meer kracht gekregen en ben mentaal sterker geworden.

Jara

Ik ben bij Unleash terechtgekomen door de positieve recensies die ik hoorde vanuit mijn netwerk. Ik kampte met veel rugklachten, wilde wat overtollige kilo’s kwijt en wilde vooral fit worden. Mijn beroep is erg actief. Ik moet veel tillen in mijn werk dus een fit lichaam is geen overbodige luxe. Mijn lichaam is sterker geworden en mijn rugklachten zijn enorm afgenomen. Ik beweeg makkelijker en heb vooral meer energie. Unleash is een absolute aanrader!

Bas

Unleash draagt zoiets bijzonders uit, iets wat niet te vergelijken is met zomaar een sportschool. Het lijkt me voor jullie alleen een uitdaging nu om een goede balans te vinden in de groei die jullie maken, de hectiek, en al het moois wat jullie nu doen en uitdragen. Koester hetgeen wat jullie aan iedereen mee willen geven, waar het om begonnen is. Dit maakt jullie absoluut bijzonder en waardevol!

Saskia

Na meer dan 25 jaar niet echt te hebben gesport of iets gedaan aan mijn conditie was mijn eerste intake met Zeger op 8 mei 2019 en eerste GetLean1 24 juni 2019 en in november 2020 de 5de afgerond! Wat ik heb aangetroffen is een gecommitteerd team van trainers, trainers met aandacht, humor en plezier. Opmerkzaamheid en betrokkenheid voor een ieders niveau in het trainingsprogramma. Wat voor mij enorm goed heeft gewerkt is dat ik in alle trainingen mijzelf kan zijn, ook als het even wat minder goed gaat.

Erika

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

 
Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis proefles!

Nog vragen?

 
Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 

 Alles van personal training tot group training bij UNLEASH

 

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al jarenlang experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Hoorn. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: PT, group training en revalidatie. Met onze Gratis proefles en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.